Ivana Kambasković

Menadžer ljudskih resursa i opštih poslova

Ko čini tim Baby Food Factory?

Zaposlene Baby Food Factory (BFF) čine stručnjaci različite starosne dobi, obrazovanja i profila. Pojedinačna bogata iskustva i eskpertize omogućavaju nam da stvaramo domaću dečju hranu koja po kvalitetu zadovoljava svetske standarde. Zajedničke su nam vrednosti kompanije i velika vera u naše proizvode i brend koji zajedno gradimo od samog početka. Svi zaposleni su svesni da rade u važnoj i osetljivoj industriji dečje hrane, zbog čega su kvalitet, profesionalizam i poštovanje svih principa rada na najvišem nivou. Vrednosti koje delimo i posvećenost onome što radimo vide se u našim proizvodima i potrošači ih prepoznaju.

Na koji način negujete duh zajedništva među zaposlenima, kako ih motivišete da budu još bolji?

Zaposleni su osnovni stub našeg poslovanja, jer iza čitave naše priče, od početka stoji jedan veliki, složan tim sa zajedničkom vizijom kreiranja zdrave budućnosti za generacije koje dolaze. Duh tima negujemo kroz neformalne odnose, transparentnu i redovnu komunikaciju, kao i kroz pružanje mogućnosti za kontinuran profesionalni razvoj i celoživotno učenje, što je osnov za motivisan rad. Više od 60 odsto naših kolega su roditelji, te je podrška roditeljstvu izuzetno važan deo naše poslovne kulture. Zajedništvo je potrebno na svakom koraku i u svim procesima i kompanija se trudi da na različite načine prenese poruku da je svaki pojedinac bitan, a da je cilj zajednički.

Šta biste poručili budućim kandidatima, zašto da se prijave za posao u Baby Food Factory?

Velika je prednost raditi u proizvodnoj kompaniji koja razvija svoje brendove, naročito kada je reč o proizvodnji hrane. Kompanije koje proizvode hranu su otporne, sačinjene od velikog broja procesa, pa su im potrebni različiti profili. BFF je moderna fabrika koja posluje po najnovijim standardima i verujem da kao takva predstavlja odličnu profesionalnu priliku - kako za dobar početak karijere i učenje, tako i za nastavak karijere, onim iskusnim profesionalcima.