USLOVI KORIŠĆENJA

Korišćenjem Baby Food Factory web sajta saglasni ste sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti koje se nalaze na njoj. Ukoliko niste saglasni sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti, molimo vas da napustite ovaj web sajt.


Baby Food Factory zadržava pravo da ažurira ili izmeni Uslove korišćenja u bilo kom trenutku, bez prethodne najave. Ukoliko Baby Food Factory izvrši izmenu Uslova korišćenja, nova verzija će biti postavljena na web sajtu. Ukoliko nastavite da koristite web sajt nakon revidiranja Uslova korišćenja, automatski se podrazumeva da ste saglasni sa izvršenim promenama.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Za upotrebu ovog web sajta, njegovog sadržaja i bilo koje usluge dobijene putem njega, potpunu odgovornost snosi posetilac. Baby Food Factory ne snosi odgovornost i ne garantuje da će web sajt biti ažuran, bez grešaka, bezbedan od virusa i ostalih napada ili da će problemi i greške biti ispravljeni. Sve informacije, dobijene putem ovog web sajta ili direktno od Baby Food Factory (ili zaposlenih ove kompanije) ne stvaraju bilo kakvu garanciju. Baby Food Factory se odriče bilo kakve odgovornosti (izričite, implicirane ili zakonske) u vezi sa ovim web sajtom.