Proizvodi

Nutrino

Idealno rešenje za sve roditelje, jer vaše dete zaslužuje najbolje

Nutrino proizvodi predstavljaju idealno rešenje za sve roditelje koji žele da obezbede pravilan rast i razvoj deteta i da budu sigurni da svom detetu daju hranu koja je napravljena od 100% prirodnih namirnica, bez dodatog šećera i konzervansa.

Svaki od Nutrino proizvoda, bilo da su u pitanju kašice u teglicama, voćni pirei u pauč pakovanjima, suve ili tečne žitne kaše ili pak sokići, nastaje korišćenjem najsavremenije tehnologije i prolazi rigorozne kontrole kvaliteta i bezbednosti, i kao takvi sinonim su za zdravu i kvalitetnu hranu za najmlađe.

Kašice u teglicama pakuju se u termoskupljajuću foliju koja štiti proizvod od svetlosti, prašine i otvaranja, dok se obradom samih teglica onemogućava razvoj mikroorganizama.

Voćni pirei u paučevima bez dodatog šećera i od 100% voća, savršeni su kako za bebe, tako i za starije uzraste, pa čak i školarce, jer predstavljaju zdravu voćnu užinu u praktičnom pakovanju koje čuva svežinu, miris i ukus, kao i sve nutritivne vrednosti voća. 

Proizvodi iz Nutrino asortimana predstavljaju pravo rešenje za ishranu mališana od najranijeg uzrasta, a zahvaljujući novoj liniji Nutrino Organic proizvoda koji čuvaju biodiverzitet naše planete, savršeni su kao i priroda.

Koji god proizvod iz Nutrino asortimana odaberete, budite sigurni da je napravljen od 100% prirodnih namirnica, bez konzervanasa i da ćete doprineti zdravijem razvoju vašeg deteta i omogućiti mu da otkriva svet oko sebe.

 

 

Posetite sajt brenda klikom na logo niže