Marija Kontić

Menadžer ljudskih resursa i opštih poslova

Ko čini tim Baby Food Factory?

Zaposleni u Baby Food Factory (BFF) su naši ambasadori znanja, posvećenosti i ljubavi prema brendu koji zajedno gradimo. BFF timu koji je sastavljen od izuzetnih talenata i stručnjaka različite starosne dobi, obrazovanja i profila, briga o bezbednosti i kvalitetu hrane je na prvom mestu, zbog čega svi naši proizvodi zadovoljavaju svetske standarde proizvodnje. Svi zaposleni svesni su odgovornosti koju imaju i upravo zbog toga naša posvećenost poslu je na najvišem nivou, te uz puno brižnosti prema krajnjim korisnicima, a uz strogu kontrolu kvaliteta, donosimo zdravu hranu za sve generacije.

Na koji način negujete duh zajedništva među zaposlenima, kako ih motivišete da budu još bolji?

Neverovatna energija i vrednosti koje negujemo u BFF pokreću naše ljude. Važno nam je da svi zaposleni budu zadovoljni i da rade u uslovima u kojima mogu da ostvare svoj pun potencijal, jer su upravo oni osnovni stub poslovanja kompanije. Zajednička vizija našeg tima je ugrađena u sve što radimo, a manifestuje se kroz kreiranje zdrave hrane za generacije koje dolaze, ali i kroz podizanje svesti o značaju zdrave i kvalitetne ishrane. Posvećeni smo kontinuiranom profesionalnom razvoju zaposlenih, komuniciramo direktno, jasno i otvoreno, i stvaramo čvrsto povezan, visoko efikasan tim motivisanih ljudi za rad. Negujemo afirmativno radno okruženje, međusobno poverenje i iskren odnos u kome se ceni individualna odgovornost i timski rad. Svesni da je svaki pojedinac bitan kako bi sve funkcionisalo u svim procesima nastanka proizvoda, kroz više programa podrške trudimo se da zaposlenima prenesemo tu poruku.

Šta biste poručili budućim kandidatima, zašto da se prijave za posao u Baby Food Factory?

Kao jedna od najmodernijih fabrika u regionu sa najsavremenijom tehnologijom proizvodnje zdrave hrane za sve generacije, Baby Food Factory (BFF) pruža mogućnost za zapošljavanje različitih profila. Kada radite u modernom okruženju i kompaniji koja pored toga što razvija kvalitetne i zdrave proizvode, pruža mogućnost sticanja novih znanja i veština, verujem da je u takvom okruženju razvoj neminovan. Svako ima priliku da uči od naših vrhunskih eksperata, lidera koji su pristupačni i dostupni bez obzira na hijerarhiju. Isto tako, verujem da rad u BFF predstavlja odličnu priliku za nastavak karijere, iskusnim profesionalcima.