Nutrino proizvodi na sajmu u Dubaiju

Fabrika dečje hrane predstavila je Nutrino proizvode na nedavno održanom Međunarodnom sajmu prehrambenih proizvoda „Gulfood“ u Dubaiju, kao jedna od 14 domaćih kompanija čiji su nastup u okviru nacionalnog štanda Srbije organizovali Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije, a sve u cilju podrške i promocije izvoza.

Ovaj sajam okuplja oko 100.000 posetilaca iz 200 zemalja, potencijalnih poslovnih partnera, uvoznika i distributera, koji su ove godine imali priliku da se upoznaju sa širokim asortimanom Nutrino proizvoda.

„Gulfood je, kao jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi u UAE i Zalivskom regionu, idealna prilika za promociju našeg brenda velikom broju posetilaca i potencijalnih poslovnih partnera. Prvi utisci su izuzetno pozitivni i kada su u pitanju ostvareni kontakti i kada su u pitanju reakcije posetilaca.  Sa širokom asortimanom proizvoda Nutrino parira velikim i poznatim brendovima, a sve inovacije koje smo uveli u proizvodnju dečije hrane su u korak sa svetskim trendovima“ istakao je Vukašin Cicmil, direktor prodaje i marketinga Fabrike dečje hrane.


Objavljeno: 21.02.2020