Nenad Nikolovski imenovan za izvršnog direktora Fabrike dečje hrane

Nenad Nikolovski je imenovan za izvršnog direktora Fabrike dečje hrane (BFF) od aprila 2021. godine. Nakon više od dvadeset godina uspešne međunarodne karijere u kompanijama Procter & Gamble i L’Oreal i višegodišnje saradnje sa Nelt Grupom, Nenad preuzima poziciju izvršnog direktora sa ciljem da nastavi odlične rezultate koje je BFF ostvario u prethodne dve ipo godine.

„Izuzetno mi je drago što sam u prilici da zajedno sa sjajnim timom kompanije radim na daljem rastu i razvoju Fabrike dečje hrane kao domaćeg proizvođača koji je na naše tržište doneo visoko-kvalitetne, zdrave i cenovno pristupačne proizvode za najmlađe, ali i one starije. U trenutku kada je Nutrino najbrže rastući brend na srpskom tržištu i postao lider u dečjoj hrani, zadovoljstvo nam je da tim putem nastavimo i u budućnosti“, kaže Nenad Nikolovski.

Konstantan rast svih segmenata proizvoda i udela na tržištu postavio je dalje ciljeve kompanije ka širenju portfolija i nastavku razvoja brendova, kao i osvajanju novih tržišta, što ostaje fokus poslovanja Fabrike dečje hrane (BFF) u narednom periodu.

Tranziciju BFF u 100% vlasništvo Nelt Grupe, prate i dodatne organizacione investicije, kao gore navedena, koje podrazumevaju širenje rukovodećeg tima i kadrovska pojačanja u svim sektorima kompanije. 


Objavljeno: 21.05.2021