Nutrino igraonica za celu porodicu

Da li je i vašim mališanima omiljeno vreme ono provedeno u igraonici? Ako vaši najmlađi uživaju u učenju kroz igru i rešavanju izazova, imamo lepu vest za vas! Otvorena je Nutrino igraonica za celu porodicu (https://play.nutrinobebe.com), a do zabave i igre sada možete stići uz pomoć samo jednog klika.

Omiljeni brend mališana Nutrino, osmislio je online igraonicu za tate, mame, bake, deke, tetke i naravno najmlađe, sa zanimljivim igrama prilagođenim svim uzrastima.

Pored toga što omogućavaju zabavu za celu porodicu, Nutrino igre su kreirane da pomognu kognitivni i intelektualni razvoj dece.

Poznato je da deca kroz igru uče, a Nutrino slagalica omogućiće vašem detetu da razvija veštinu rešavanja problema, ali i da poboljšava memoriju.

U igri memorije, mališani treba da spoje iste pojmove, što svakako utiče na sposobnost pamćenja, a pomaže i u učenju i prepoznavanju novih pojmova skrivenih iza Nutrino kartica.

Ako se pak odlučite za bojanku, vaše dete će učiti prepoznavanje oblika i boja, popunjavanje slika, a postoje i istraživanja koja potvrđuju da ovaj vid igre može biti dobra osnova za budući uspeh u školi.  Ukoliko vam se online bojenje dopadne, na sajtu Nutrina možete pronaći i kolekciju bojanki koje možete odštampati, i igrati se kad god vaši mališani to požele.

Nutrino je domaći brend dečje hrane, koji obuhvata kompletan portfolio prirodnih, hranljivih i zdravih proizvoda za najmlađe, od prve čvrste hrane za bebe, do obroka za decu svih uzrasta. Nutrino se pravi u Fabrici dečje hrane (BFF) u Dobanovcima, najsavremenijem proizvodnom pogonu u regionu, u skladu sa najstrožim, evropskim standardima proizvodnje dečje hrane, kako bi najmlađi uživali u zdravim i ukusnim proizvodima.

Osnovna misija Fabrike dečje hrane i Nutrina je zdravo odrastanje najmlađih, a pored pravilne ishrane, deo odrastanja je svakako igra. Zato posetite Nutrino sajt https://play.nutrinobebe.com, odaberite igru, napravite timove i provedite kvalitetno i zabavno vreme sa porodicom!


Objavljeno: 20.05.2020