Mladi ljudi daju neverovatan doprinos poslovanju

Proizvodnja dečje hrane je izuzetno osetljiva industrija, u kojoj nema mesta greškama, a znanje, posvećenost i profesionalizam su od presudnog značaja. To se podjednako odnosi na kolege sa dugogodišnjim iskustvom, kao i na mlade ljude koji tek stupaju u radni odnos.

Da bismo imali takav kadar, verujemo da je važno da mladi svoju budućnost grade u kompanijama koje ostvaruju dobre poslovne rezultate, shvataju značaj društvene odgovornosti i podržavaju talentovane ljude dajući im priliku za učenje, usavršavanje i napredak.

Mi smo izuzetno ponosni na činjenicu da u našem timu imamo mlade ljude koji su odabrali upravo Fabriku dečje hrane, da u njoj započnu svoju karijeru, prepoznavši mogućnost da uče od profesionalaca iz raznih sfera.

“Mlade kolege imaju neverovatan potencijal, sjajne ideje i želju da uče od iskusnijih kolega, kao i ogromnu količinu energije da sve to iznesu na pravi način. Mi u Fabrici dečje hrane nastojimo da im pružimo šansu da u dinamičnom radnom okruženju stiču dragoceno iskustvo, da kroz svoje vizije daju doprinos poslovanju i ostvare se na profesionalnom planu“, istakla je Ivana Kambasković, direktorka ljudskih resursa.


Objavljeno: 12.08.2020