Ambasador SAD u Srbiji posetio Fabriku dečje hrane

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, Entoni Godfri posetio je Fabriku dečje hrane (BFF) u Dobanovcima. Tokom posete proizvodnom pogonu fabrike, ambasador je sa rukovodstvom kompanije razgovarao o aktuelnim ekonomskim temama i privrednom okruženju u Srbiji, kao i o najnovijim tehnološkim rešenjima u proizvodnji dečje hrane, koje je Fabrika dečje hrane uvela na naše tržište.

Predstavnici kompanije upoznali su ambasadora sa kapacitetima, tehnologijom i kvalitetom proizvodnje, zahvaljujući kojima su se proizvodi Fabrike dečje hrane već u prvoj godini poslovanja našli na sedam izvoznih tržišta.

"Izuzetna nam je čast što smo imali priliku da ugostimo ambasadora SAD i upoznamo ga sa našim poslovanjem. Zahvaljujući ulaganjima u proizvodnu opremu, Fabrika dečje hrane je jedan od najsavremenijih pogona za proizvodnju visoko-kvalitetnih proizvoda za najmlađe u čitavom regionu, što verujemo, predstavlja značajan vetar u leđa rastu ove kategorije i čitave domaće industrije dečje hrane“, izjavila je Milena Cvetković, izvršni direktor Fabrike dečje hrane.

Fabrika dečje hrane (BFF) svoje proizvode izvozi na tržišta Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Albanije, Makedonije, Moldavije, Ruske Federacije i Zambije, a uskoro se očekuje ulazak i na tržište Evropske Unije.

 


Objavljeno: 03.02.2020