Fabrika dečje hrane isporučuje dovoljne količine proizvoda za decu

Fabrika dečje hrane (BFF) obaveštava potrošače da se proces proizvodnje i snabdevanja prodajnih objekata hranom za decu, Nutrino, odvija nesmetano i da nema nestašica izazvanih pojavom pandemije virusa COVID-19. Fabrika dečje hrane redovno prati stanje u prodajnim objektima i kao i do sada nastaviće nesmetano snabdevanje tržišta.

Kompanija postupa u skladu sa svim uredbama i preporukama nadležnih organa, cene proizvoda se neće menjati, a ukoliko potrošači primete bilo kakve promene u cenama u prodajnim objektima, mole se da se obrate nadležnoj tržišnoj inspekciji.

Fabrika dečje hrane od svog osnivanja, u proizvodnom pogonu primenjuje najstrože kontrole kvaliteta i bezbednosti u svakom delu proizvodnog procesa, od ulaznih sirovina do gotovog proizvoda. Čitava fabrika, urađena je u  „panelima čistih soba“, koji su uslov u farmaceutskoj industriji i operacionim salama, gde je čistoća od presudne važnosti i predstavljaju uslove koji su iznad standarda u proizvodnji dečje hrane.

Dodatne mere predostrožnosti uvedene su i u poslovne jedinice van proizvodnog pogona, u skladu sa preporukama nadležnih institucija. 

Kao odgovorna kompanija, Fabrika dečje hrane posluje u skladu sa etičkim načelima koja na prvom mestu podrazumevaju bezbednost naših potrošača, zaposlenih i poslovnih partnera. 


Objavljeno: 24.03.2020