Svečano otvaranje Baby Food Factory

U prisustvu brojnih medija, kao i vlasnika, rukovodstva, zaposlenih u kompaniji i velikog broja partnera koji su doprineli uspehu projekta, svečanim činom presecanjem vrpce otvorena je Baby Food Factory.

Nova, savremena fabrika sa najmodernijim postrojenjima prostire se na 13.605 m2 i predstavlja „greenfield“ investiciju u iznosu od 34 miliona evra, što ovu fabriku dečije hrane čini jednom od najvećih investicija u Srbiji ove godine i najvećom domaćom investicijom. U prvoj fazi, Baby Food Factory uposlila je preko 100 visoko-kvalifikovanih stručnjaka različitih profila, dok će u zenitu proizvodnje, do 2020. godine, taj broj biti veći od 300.

„Izuzetna posvećenost tima koji stoji iza projekta Baby Food Factory, prepoznavanje potreba, kako domaćeg, tako i regionalnog tržišta, doprineli su činjenici da danas u Srbiji imamo jednu modernu fabriku, koja tehnološkom opremljenošću zadovoljava svetske standarde. Zadovoljstvo mi je što ovaj projekat otvara radna mesta i doprinosi ekonomskim aktivnostima u Srbiji, i uveren sam da će Baby Food Factory u godinama koje su pred nama biti pouzdan partner zajednice u kojoj posluje i pre svega naših potrošača, čije su potrebe utkane u svaki deo naše proizvodnje“ – rekao je na otvaranju Željko Ciganović, izvršni direktor kompanije Baby Food Factory.

 Baby Food Factory ponudiće kompletan asortiman dečije hrane koji čine suve žitne kaše, ready to drink žitne kaše, sokići i  pirei u staklenoj ali i novoj, mekanoj pauč ambalaži.


Objavljeno: 29.10.2018