Nutrino predstavljen u Podgorici

Kompanija Baby Food Factory, predstavila je brend Nutrino i svoju fabriku dečije hrane medijima u Podgorici. Tokom neformalnog druženja, podgorički mediji bili su u prilici da saznaju po čemu se Baby Food Factory izdvaja od drugih fabrika dečije hrane i zašto je upravo naš proizvodni pogon jedinstven u čitavom regionu. Na prezentaciji je bilo reči o visokim standardima proizvodnje, kontrolisanim sirovinama i pažljivo odabranim namirnicama, zahvaljujući kojima je Nutrino dečija hrana siguran i zdrav izbor za najmlađe.

Predstavljen je i celokupan Nutrino portfolio, a govorilo se i o inovacijama koje su naši proizvodi doneli na crnogorsko tržište – od novih kombinacija ukusa, do praktičnih inovativnih pakovanja koja omogućavaju lako i bezbedno korišćenje.

 

 

Celokupan portfolio Nutrino proizvoda dostpan je od novembra 2018. godine u maloprodajnim objektima širom Crne Gore, a veliki broj ponovljenih kupovina dokazuje da su mame u našim proizvodima prepoznale najboljeg saveznika za ishranu svoje dece.

Izveštaj sa radnog ručka pogledajte na portalima MNE magazinKolektiv.me.


Objavljeno: 09.07.2019