Ponosni na svoj brend!

Svečano otvaranje Baby Food Factory, kao i predstavljanje brenda Nutrino iza kog stoji ova kompanija, najavila je Jelena Kršikapa Ristić, direktorka marketinga Baby Food Factory, u razgovoru za InStore.

InStore: Jedno od najvažnijih pitanja za ovu kategoriju proizvoda odnosi se na kvalitet i bezbednost, hranljive vrednosti proizvoda. U moru proizvoda, majke često ne znaju za šta da se odluče. Šta im vi nudite?

Ristić: Sa velikom odgovornošću se odnosimo prema kontroli kvaliteta. U svakom delu našem proizvodnog procesa, pre svega, posebnu pažnju posvećujemo očuvanju zdravstvene ispravnosti naših proizvoda, u skladu sa međunarodno propisanim standardima. Redovno vršimo preventivne kontrole svakog pojedinačnog segmenta poslovanja, kako bismo, pored stalnog nadzora i održavanja visokog nivoa kvaliteta, mogli kontinuirano da pronalazimo nova rešenja i unapredimo svaki deo proizvodnog programa za naše najmlađe.

Dodatno, nudimo raznovrsnost, imamo jedinstvene ukuse, nove kombinacije. Uvodimo novine u pakovanja, kojim želimo da mami olakšamo svakodnevnicu i da budemo njen siguran i praktičan prijatelj. Naši sokovi su u tetrapak ambalaži jer smatramo da se tako sigurnije čuva proizvod i da ga je tako lakše poneti. Naši pirei nisu samo u staklu već i u mekanoj pauč ambalaži. Ona je praktična za nošenje, a  ujedno i pomaže nezavisnost deteta - starija deca mogu sama da jedu iz nje.

Briga o pravilnoj i zdravoj ishrani deteta je jedan od najvažnijih zadataka kompanije Baby Food Factory na kojem se zasniva čitavo naše poslovanje, i zato smo u prilici da mamama i tatama ponudimo proizvode koji su prirodni, bez aditiva, konzervansa i veštačkih ukusa i boja. Mi polazimo od toga da je moguće imati ukusan, a zdrav obrok i verujemo da ćemo našim izborom ukusa uspeti da zadovoljimo i najmlađe i njihove roditelje.

 

InStore: Šta donosite novo na tržište dečije hrane?

Ristić: Na tržište donosimo razne novine. Jedno su nove kombinacije ukusa, a drugo su inovacije u samim pakovanjima i novim artiklima. Tako, na primer, imamo teglice koje su sada pakovane u novu termoskupljajuću foliju koja štiti proizvod od svetlosti, prašine i otvaranja. Druga inovacija je u suvim kašama - mi smo je spakovali u dojpak ambalažu sa ziperom kako bi smo mamama olakšali ponovno korišćenje i zadržali svežinu proizvoda. Zbogom šnale, gumice, štipaljke. Sada je tu naše novo pakovanje koje je mnogo lakše i elegantnije za korišćenje.

Takođe, imamo i nove proizvode kao što je Mlekce - spremna za upotrebu žitna kaša obogaćena inulinom. Pakovana je u tetrapak i laka je za poneti. Ono što majke najviše žele je da dete spava cele noći i ovaj proizvod sa žitaricama upravo daje taj osećaj sitosti detetu.

InStore: Koje sve vrste hrane će se proizvoditi i pod kojim brendom?

Ristić: U našoj fabrici proizvodiće se kompletan asortiman dečije hrane, pod našim brendom- Nutrino. Ono što će se naći u u ponudi su suve žitne kaše, ready to drink žitne kaše, sokići i  pirei u staklenoj ali i novoj, mekanoj pauč ambalaži. Reč je o proizvodima koji u potpunosti zadovoljavaju nutritivne potrebe svake faze razvoja deteta, bilo da je reč o našim kašicama od voća, povrća, mesa, mlečnim i bezmlečnim kašama, onim sa žitaricama ili prirodnim voćnim sokićima. Zaista smo ponosni na naš brend jer iza njega stoji savremena tehnologija proizvodnje, najkvalitetnije sirovine, veliko znanje i iskustvo našeg tima u proizvodnji dečije hrane, zbog čega smo sigurni da će roditelji vrlo brzo uvideti da, kao što i slogan našeg brenda kaže, Nutrino jeste - najbolje za njihovu decu.

 

Kompletan intervju možete pročitati u online izdanju na linku.


Objavljeno: 25.10.2018