BFF i Nutrino na prvom virtuelnom sajmu i online konferenciji za trudnice i dojilje

Fabrika dečje hrane i naš brend Nutrino predstavili su se na prvom virtuelnom sajmu za trudnice i dojilje, koji organizuje kompanija Sfera d.o.o. Mostar, izdavač specijalizovanog časopisa za majku i dete ''Roditelj''.

Online sajam je osmišljen kako bi i u vanrednim okolnostima trudnice i doilje imale maksimalu podršku i neophodne informacije o svim temama vezanim za trudnoću, negu i zdravlje beba.

Naša kompanija se predstavila virtuelnim izložbenim prostorom, u kojem sve zainteresovane trudnice i mame mogu da saznaju više o Nutrino proizvodnom programu, ali i da se upoznaju sa standardima koje Fabrika dečje hrane primenjuje u proizvodnji, kako bi najmlađima obezbedila kvalitetne, zdrave i hranljive proizvode. Na virtuelnom štandu roditelji mogu da nam pošalju i sva pitanja, kao i da dobiju sve informacije o našim proizvodima.

Pored izložbenog dela, u sklopu sajma se održavaju i online konferencije sa eminentnim stručnjacima o zanimljivim i edukativnim temama koje su važne za svaku trudnicu i mamu. Pozivamo mame i tate da posete naš virtuelni štand i upoznaju se sa Nutrino proizvodima.


Objavljeno: 08.05.2020